Monday, November 21, 2011

Online Klađenje

Online klađenje postaje sve popularnije. Možete se kladiti u bilo koje doba dana 0-24, novac je na vašem računu u svakom trenutku dok ga ne podignete.

Online kladionice imaju dosta prednosti u odnosu na zemaljske ali su dosta i lošije od zemaljskih najviše po koeficijentu koji zna biti puno manji od onoga u zemaljskima.

Prednosti su im sljedeće:
- Rade svaki dan, 0-24h
- Okladu možete poslati 1-5 minuta prije početak, zavisi o kladionici
- Nema MT (manipulativnih troškova)
- Postoji klađenje uživo

Svaki dan postoji sve više i više on line klada. One sa dobrim i one sa lošim namjerama. Zato prije nego što se registrirate na bilo koju online klađu se dobro raspitajte kakva je to klađa, koje su najbolje, koje neće prevariti. Puno mojih kolega je znalo biti prevareno na načine da im neće novce isplatiti, uzmu im uplatu i kažu da nisu ništa uplazili i slični slućajevi zato OPREZ. To je također jedan od nedostataka jer nemaš nikakav papir o tome da si ti uplatio, vlasnik ti može ući u tvoj račun skinuti sve novce i izbrisati uplaćeni listič tako da nemaš nikakvoga dokaza iako je to jako rjedak slućaj. Znalo se događati posebno kod nekih novootvorenih o kojima ne znaš ništa.

REGISTRACIJA

Registracija je vrlo jednostavna. Prije svega morate imati 18+ godina inaće vam neće priznati registraciju. Morate napisati svoje pravo ime i prezime, adresu stanovanja i broj mobitela ili kućni ako želite. Naravno morate dati e-mail koji vam je u moneybookersu kako bi mogli izvršavati uplatu i isplatu novca u/iz online kladionice. Registracija ne kod svih kladionica jako slična i nema puno mudrovanja slično kao kada se regate na forum.

UPLATA

Uplate vršite na razne načine. Najpopularniji i po mnogima najsigurniji naćin je tzv. online novčanik MONEYBOOKERS preko kojega vršite uplatu u kladionicu. Isto tako novce možete uplatiti i preko Visa, MasterCard, Paysafecard i banke po meni je još najbolje i najsigurnije preko kartice i novac bi vam trebao sjesti u nekoliko minuta. Najsporiji i najlošiji po mnogima je način uplate preko banke koji zahtjeva puno toga ali se i čeka po par dana tako da ljudi uglavnom takav način izbjegavaju.

ISPLATA

Kao što sam rekao da se uplate i isplate najviše vrše preko moneybookersa ali isplatu još možete izvršiti preko banke i kartice zavi što je moguće u kladionici jer u svakoj nije isto. Isplata je vrlo jednostavna upiete podatke koji su vam ponuđeni i pošaljete naravno prije toga stavite na koji način želite isplatu.


ZAVRSNA RIJEĆ

Za početnike preporućam neku hrvatsku online kladionicu kako bi vidjeli kako sve funkcionira.

No comments:

Post a Comment